Переробка винограду на виноматеріали на 1 грудня 20__ року (форма № 9-виноград) (річна)

Форма звіту затверджена наказом Державної служби статистики України від 14 червня 2013 року N 181 «Про затвердження форм державних статистичних спостережень у галузі сільського та рибного господарства».

Звіт надається до органу державної статистики за місцем здійснення діяльності юридичними особами та їх відокремленими підрозділами, які мають власні переробні потужності, або їх орендують, та здійснюють та здійснюють перероблення винограду. Звіт складається один раз на рік за період з 1 грудня попереднього року до 30 листопада звітного року Термін подання звітності - до 2 грудня звітного року. В першому розділі звіту надаються відомості про переробку винограду в розрізі його сортів з зазначенням фактичної кількості переробленої продукції та середньої масової концентрації цукрі. В другому розділі міститься інформація про виробництво виноматеріалів, використання та залишки спирту.

Скачати бланк звіту «Переробка винограду на виноматеріали на 1 грудня 20__ року (форма № 9-виноград) (річна)» можна за посиланням.

Додати новий коментар